KORT OM FÖRETAGET:

Mångården startade sin fristående verksamhet 1997 med en avdelning och har sedan dess sakta växt. Idag har vi 8 (10 ht -14) förskoleavdelningar och skola år F-5. Våra lokaler finns i Kista och Akalla nära kommunikationer. Självklart är vi anslutna till kollektivavtal. Mångården AB bedriver en privat skol- och förskoleverksamhet med islamisk profil.

Mångården AB ägs av fem personer som alla arbetar i verksamheten. Viss fortbildning drivs gentemot annan förskole- och skolpersonal samt gentemot samhället i form av föräldrautbildningar, ledarskapsutbildningar och personlig handledning. All verksamhet som bedrivs inom Mångården AB har som huvudsyfte att bidra till optimala förutsättningar för lärande och utveckling som leder till en högre måluppfyllelse och där det dagliga mötet mellan barn och elever och verksamhetens personal utgör den viktigaste basen.

All verksamhet som bedrivs inom Mångården AB har som huvudsyfte att bidra till optimala förutsättningar för lärande och utveckling som leder till en högre måluppfyllelse och där det dagliga mötet mellan barn och elever och verksamheternas personal utgör den viktigaste basen.Like any best cordless flosser, these appliances have optimal brushing times- usually three minutes.

OM PROFILEN:

All verksamhet är Montessori inspirerad och profilen är Islam. Tillvaron genomsyras av ett ansvarsfullt och ödmjukt förhållningssätt. I Verksamheten samverkar både svensk förskole-, skol- och islamisk tradition för barns och elevers bästa. Den kompetenta, engagerade och välutbildade personalen med sina kunskaper i barnens hemmiljö och kultur bidrar positivt till barnens identitetsutveckling och framtida skolgång.

VI SÖKER:

Vi söker nu en förskolechef som ska ansvara för våra två förskolor med 10 avdelningar och ca 170 barn. Till din hjälp har du en personalchef som sköter HR- delen och en vd som sköter den eknomiska delen. Förskollärarna i barngrupp tar också hand om en stor del av det pedagogiska uppdraget.

VI söker härmed dig som:

– Har pedagogisk högskoleutbildning

– Har erfarenhet av ledaruppdrag, gärna i förskolan.

– Har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

– Är sugen på utmaningar.

– Erfarenhet av mångkulturell verksamhet

VI ERBJUDER:

– Individuell lönesättning

– Fortbildning i ledarskap och personlig handledning.

– Nära samarbete med vd, personalchef och specialpedagog

– Korta beslutsvägar

– Avtalspension och försäkring hos Folksam

– Företagshälsovård hos Previa

– Engagerade medarbetare och samarbetsvilliga föräldrar.

Tillträde enligt överenskommelse

Omfattning: 100%

Sista ansökningsdatum är 140609 men vi tar in för intervju löpande.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper